phone
Η ομορφιά δεν είναι ακριβή. Ρωτήστε για τις τιμές μας

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Πλαστική προσώπου

Αρμονία των χαρακτηριστικών - μείωση των ενδείξεων της γήρανσης.

Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου και η μείωση των ενδείξεων της γήρανσης.
Η αισθητική χειρουργική προσώπου μπορεί να δώσει άλλη μορφή στην μύτη σας, να διορθώσει τα προεξέχοντα αυτιά σας και να μειώσει τα σημάδια της ηλικίας σας.

Πολλές φορές αρκεί να διορθωθεί ένα χαρακτηριστικό του προσώπου για να επιφέρει ισορροπία σε όλο το πρόσωπο, να βελτιώσει την γενική εμφάνιση και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση.
Από την άλλη πλευρά, η χειρουργική ανανέωση του προσώπου μειώνει τα σημάδια που οφείλονται στην ηλικία, στην έκθεση στον ήλιο, στο κάπνισμα, στην κακή διατροφή, στο άγχος και στην κληρονομικότητα και μπορεί να δώσει μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

Mannequin Lift – Νέα τεχνική

Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες και άνδρες), που επιθυμούν να δώσουνε μια ιδιαίτερη, πιο νεανική εμφάνιση στο πρόσωπό τους, γρήγορα, ανώδυνα, χωρίς τομές και επιδέσμους.

Περισσότερα...

Ρυτιδεκτομή (Facelift)

Kάθε χρόνο, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στον κόσμο κάνουν Facelift (ρυτιδεκτομή ) και μένουν ικανοποιημένοι με τη νέα τους εμφάνιση. Είναι άτομα που επιθυμούν να φαίνονται και να αισθάνονται νέα και δραστήρια.

Μολονότι το Facelift (ρυτιδεκτομή ) γίνεται συνήθως μετά την ηλικία των 40, ακόμη και νεότερα άτομα μπορούν να ωφεληθούν από τα ευεργετικά αποτελέσματά του.

face-lift-prin.jpg face-lift-meta.jpg
Facelift πριν την επέμβαση | Facelift μετά την επέμβαση

Το Facelift (ρυτιδεκτομή ) βελτιώνει γενικά το περίγραμμα του προσώπου, τονώνει τους μύες, αφαιρεί το λίπος και το δέρμα που περισσεύει και τεντώνει τους ιστούς. Η κατασκευή του προσώπου, η κληρονομικότητα και η υφή του δέρματος παίζουν μεγάλο ρόλο για το πόσα χρόνια μπορούν να "αφαιρεθούν" με την επέμβαση αυτή και επηρεάζουν τη διάρκεια των καλών αποτελεσμάτων τους.

Περισσότερα...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Editorial, περιοδικό "VOGUE"

Εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία έχω αποφασίσει ότι δεν έχω χρόνο για οτιδήποτε αρνητικό ή μη εποικοδομητικό. Προσπαθώ, λοιπόν, και με επιτυχία θα έλεγα, να θυμώνω λιγότερο, να αντιπαθώ λιγότερους και κυρίως να αποφεύγω αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που παίζουν παιχνίδια με το μυαλό μου.

Στη ζωή μου, τελικά, δύο πράγματα είναι που μισώ και φοβάμαι: Τον πόνο και τον χρόνο. Κι αν λόγω τρέλας έχω γίνει πλέον ειδική στη παυσίπονα, για τον χρόνο δεν έχω βρει λύσεις ούτε για να τον αντιμετωπίσω αποτελεσματικά ούτε για να προσαρμοστώ στην ιδέα ότι κάθε ηλικία έχει τις χάρες της. Χάρες μπορεί να έχει κάθε ηλικία, οι ρυτίδες όμως δεν μου χρειάζονται ούτε για να εκφραστώ, ούτε για να γίνω καλύτερος και ωριμότερος άνθρωπος. Τον σιχαίνομαι τον χρόνο γιατί χαλάει ότι αγαπώ. Γιατί μεταλλάσσει τη μητέρα μου και τον πατέρα μου σε γέρους, γιατί μεγαλώνει τις θυγατέρες μου πριν προλάβω να τις χαρώ, γιατί φθείρει τις σχέσεις που λάτρεψα και γιατί βλέπω στον καθρέφτη ένα πρόσωπο με αρχή χαλάρωσης και ρυτίδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθώ αυτή την κατάσταση. Απαιτώ το πρόσωπό μου να καθρεφτίζει την εσωτερική μου ηλικία και διάθεση. Την εσωτερική μου ικανότητα για εξέλιξη και ανανέωση. Πρέπει λοιπόν το έξω να ταυτιστεί με το μέσα. Και στο κάτω κάτω είναι πολύ νωρίς για να αφήσω οτιδήποτε να ταρακουνήσει την αυτοπεποίθησή μου.

Περισσότερα...

Ανόρθωση μετώπου & άνω βλεφάρων

Η ανόρθωση του μετώπου διορθώνει τo χαλαρό και ζαρωμένο δέρμα που έχει χάσει τον τόνο του και δημιουργεί "κουκούλα" στα άνω βλέφαρα.

lifting-prin.jpg lifting-meta.jpg
Ανόρθωση μετώπου πριν την επέμβαση | Ανόρθωση μετώπου μετά την επέμβαση

Επίσης απαλύνει τις βαθιές γραμμώσεις κατά μήκος του μετώπου. Μειώνει τις οριζόντιες ρυτίδες έκφρασης πάνω στη μύτη και τις κάθετες ανάμεσα στα φρύδια. Αποτέλεσμα της ανόρθωσης του μετώπου είναι μία πιο ξεκούραστη και "φρέσκια" εμφάνιση.

Περισσότερα...

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική απομακρύνει το πλεονάζον λίπος και το ρυτιδωμένο χαλαρό δέρμα από το άνω μέρος των βλεφάρων. Επίσης, περιορίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τονώνει το δέρμα των κάτω βλεφάρων. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο ζωηρή και ξεκούραστη όψη.

vlefarplstiki-prin.jpgvlefarplstiki-meta.jpg
Βλεφαροπλαστική πρίν την επέμβαση | Βλεφαροπλαστική μετά την επέμβαση

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το Facelift ή να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις ανανέωσης του προσώπου. Ο κληρονομικός παράγων αναγκάζει ορισμένα άτομα να κάνουν βλεφαροπλαστική σε πολύ μικρή ηλικία, μερικές φορές στα 20 ή 30 χρόνια.

Περισσότερα...

Αύξηση Χειλιών

ImageΜπορείτε να αποκτήσετε πιο γεμάτα και χυμώδη χείλη μέσω διάφoρων μεθόδων και τεχνικών. Ο πλαστικός χειρουργός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την μέθοδο που ταιριάζει περισσότερο στην δική σας περίπτωση.

Περισσότερα...

Ρινοπλαστική, διόρθωση μύτης

Η ρινοπλαστική διορθώνει τις ατέλειες της μύτης και επιφέρει ισορροπία στο πρόσωπο. Μερικές φορές μπορεί να διορθώσει και αναπνευστικά προβλήματα. Στόχος του πλαστικού χειρουργού είναι να δημιουργήσει μία μύτη που να φαίνεται φυσική και να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου.

Ανδρες και γυναίκες όλων σχεδόν των ηλικιών μπορούν να ωφεληθούν από τη ρινοπλαστική. Το κατώτατο όριο ηλικίας είναι η ηλικία των 16-17 ετών. Σε μεγαλύτερα άτομα, η ρινοπλαστική συντελεί στη δημιουργία μίας πιο νεανικής και φρέσκιας εμφάνισης, ιδιαίτερα αν συνδυασθεί με ρυτιδεκτομή ( face lift). Η ηλεκτρονική απεικόνιση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την εκ των προτέρων εκτίμηση των αποτελεσμάτων μίας ρινοπλαστικής.

Περισσότερα...

Ωτοπλαστική, διόρθωση αυτιών

Image Η ωτοπλαστική (πλαστική των αυτιών) βελτιώνει το σχήμα και τη θέση των αυτιών. Επίσης μπορεί να μικρύνει το μέγεθός τους εάν είναι δυσανάλογα μεγάλα με τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εάν τα αυτιά προεξέχουν πέρα από το φυσιολογικό, η πλαστική των αυτιών μπορεί να τα επανατοποθετήσει πιο κοντά στο κεφάλι.

Η πλαστική των αυτιών συνιστάται για παιδιά πάνω από 5 ετών. Η διόρθωση των αυτιών πριν το παιδί πάει σχολείο περιορίζει την πιθανότητα δημιουργίας ψυχολογικών τραυμάτων που οφείλονται στα πειράγματα των συμμαθητών του.

Περισσότερα...

Σμίκρυνση - Μεγέθυνση Πηγουνιού

Αισθητική χειρουργική στο πηγούνι

Η αισθητική χειρουργική στο πηγούνι (πωγωνιοπλαστική ) προσδίδει αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου, αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση μας.

Συντελείται είτε με τη μείωση, είτε με την αύξηση του πηγουνιού με εμφυτεύματα σιλικόνης.

Η προσθήκη του πηγουνιού προσδίδει έναν αέρα “ανδρισμού ” στα χαρακτηριστικά ενώ μπορεί να κάνει το πηγούνι πιο πλατύ ή το πρόσωπο πιο μακρύ.

Υπάρχουν διαφορετικού είδους και μεγέθους εμφυτεύματα, από τα οποία ο πλαστικός χειρουργός θα προτείνει το καταλληλότερο για κάθε περίπτωση.

Το εμφύτευμα τοποθετείται πάνω στο οστό μέσω μιας τομής που δημιουργεί μία “τσέπη”.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά, εκτός εάν ταυτόχρονα πραγματοποιείται και άλλου είδους χειρουργείου (π.χ. ρινοπλαστική). Μετά το τέλος της διαδικασίας τοποθετείται ταινία ή ειδικός επίδεσμος. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με τοπική αναλγησία και μέθη και δεν απαιτεί νοσηλεία.

chin-cosmetic-surgerychin_surgery

Περισσότερες Πληροφορίες

Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ Σπύρο Β. Ιωαννίδη και το εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό του ιατρείου του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Ο κ. Ιωαννίδης θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει τον τύπο της επέμβασης για την περίπτωσή σας.

Πάνω απ' όλα επιθυμούμε να αισθανθείτε άνετα και να μας εμπιστευτείτε τους στόχους σας, τις προσδοκίες σας και τους προβληματισμούς σας. Το πιο σημαντικό μας επίτευγμα είναι να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε σωματική ευεξία και αυτοπεποίθηση.

Τα περισσότερα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ μας πραγματοποιούνται σαν περιστατικά "μιάς ημέρας", μπορείτε δηλαδή να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα της επέμβασης.