phone
Η ομορφιά δεν είναι ακριβή. Ρωτήστε για τις τιμές μας

Ρυτίδες - Ενέσιμα

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

autologi-mesotherapiaΗ αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

  • Στο πρόσωπο: για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ από ακμή), βελτίωση υφής επιδερμίδας
  • Στο σώμα: σύσφιξη δέρματος τοπικά και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • Στο τριχωτό της κεφαλής: ενδυνάμωσή του για περιορισμό της τριχόπτωσης & επομένως και της εξέλιξης της αλωπεκίας

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!! Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες μόνιμα με τα δικά σας Βλαστοκύτταρα

Με απόλυτη ασφάλεια και απλές διαδικασίες λαμβάνουμε βλαστοκύτταρα από το δικό σας λίπος και τα επαναχορηγούμε  στην περιοχή που θέλουμε να επέμβουμε (ρυτίδες, ζυγωματικά, χείλη,  ακόμη και μαλλιά) . Εσείς, επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Ρωτήστε μας σήμερα

Περισσότερα...

'Κλέψτε" 5-10 χρόνια!

Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και δώστε στο πρόσωπο σας την λάμψη που του αξίζει.
Στη Μορφή αντιμετωπίζουμε τις ρυτίδες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, τη διάρκεια που θέλουμε στο αποτέλεσμα, την ηλικία, αλλά και ενδεχόμενα άλλα προβλήματα του δέρματος.

botox-before-after

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η διαδικασία της εφαρμογής διαρκεί περίπου 15 λεπτά , είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 12-14 μήνες ανάλογα με την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος και τον τρόπο ζωής.
Χρεισιμοποιείται για το «γέμισμα» των ρυτίδων γύρω από το στόμα και τη μύτη (ρινοπαριακοί αύλακες) ή πάνω από τα χείλη (ρινοχειλικές). Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης για να αυξηθεί το περίγραμμα των χειλιών και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Περισσότερα...

BOTOX

Οι μυοχαλαρωτικές ενέσεις "έκφρασης", γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς για τη θεραπεία των ρυτίδων προσώπου. Λειτουργούν πολύ διαφορετικά απο κάθε άλλο παράγοντα "γεμίσματος" : Εμποδίζουν κάθε μήνυμα που στέλνεται στους μύες να παράγουν τάσεις συρρίκνωσης και ρυτίδωσης.
Οι ενέσεις δρούν σε 1-2 ημέρες και διαρκούν 3-6 μήνες. Υπάρχουν τεκμήρια, ότι η επανάληψη των ενέσεων μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (για έκριση της τοξίνης στη θεραπεία των ρυτίδων)

Περισσότερα...

LIQUID FACE LIFT (μη επεμβατικό)

Ο μοναδικός τρόπος για να τα σημάδια του χρόνου χωρίς χειρουργική επέμβαση.
Με το συνδυασμό ενέσιμων  fillers, botox, μεσοθεραπεία καθώς και θεραπειών που στοχεύουν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών , επιτυγχάνουμε την βελτίωση του περιγράμματός του προσώπου , την επαναφορά του όγκου , σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά , τα χείλη κ.α , την αφαίρεση των ρυτίδων , την ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος , περιλαμβανομένου και του λαιμού με αποτέλεσμα ένα σφριγηλό , αναζωογονημένο γεμάτο υγεία δέρμα.

Περισσότερα...

ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΥΣ

Οι ενέσεις λίπους αποτελούν μια κατηγορία ενέσιμων εμφυτευμάτων. Μεταφέρουμε  λίπος από ένα σημείο του σώματος σε άλλο προκειμένου να βελτιωθεί το περίγραμμα του προσώπου, να μειωθούν οι ρυτίδες έκφρασης, οι περιοφθαλμικές γραμμώσεις( πόδι της χήνας), οι ρινοχειλικές ρυτίδες, και να δοθεί έμφαση σε περιοχές όπως οι παρειές και το σαγόνι.

Περισσότερα...

Μεσοθεραπεία ως θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων

Η Μεσοθεραπεία συσφίγγει και τονώνει το δέρμαΗ Μεσοθεραπεία συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, και το εμπλουτίζει με πολύτιμα συστατικά που το ανα ζωογονούν.  Στη ΜΟΡΦΗ εφαρμόζεται με ειδική συσκευή, τεχνική που δε προκαλεί πόνο, και έχει άριστα αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Γάλλο Michel Pistor το 1952 και αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία, ως θεραπευτική μέθοδος, το 1987.

Περισσότερα...

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

sumvoules-gia-enesimaΓια να μειώσετε την πιθανότητα δημιουργίας αιματώματος (μελανιάς ), αποφύγετε, 2 εβδομάδες πριν, τα ακόλουθα:
Ασπιρινούχα σκευάσματα, βιταμίνη Ε, αντιφλεγμονώδη, gingo biloba και St John’s wart.
Προγραμματίστε το ραντεβού σας με προσοχή: Μη προγραμματίζετε ενέσιμα τις παραμονές ενός πολύ σημαντικού για εσάς κοινωνικού γεγονότος.

Περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

epistimoniki-lisiΛεπτομερείς πληροφορίες για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ Σπύρο Β. Ιωαννίδη και το εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό του ιατρείου του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Ο Δρ. Ιωαννίδης θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει τον τύπο της θεραπείας για την περίπτωσή σας.

Πάνω απ' όλα επιθυμούμε να αισθανθείτε άνετα και να μας εμπιστευτείτε τους στόχους σας, τις προσδοκίες σας και τους προβληματισμούς σας.

Το πιο σημαντικό μας επίτευγμα είναι να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε σωματική ευεξία και αυτοπεποίθηση.

button_1 button_2button_3