phone
Η ομορφιά δεν είναι ακριβή. Ρωτήστε για τις τιμές μας

Κυταρίττιδα

Πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας - CellUerase από 100 €

apotryxosi-laser1Το αντιαισθητικό θέαμα της "φλούδας πορτοκαλιού" που χτυπά νέες ή ώριμες, λεπτές ή παχουλές, γυμνασμένες ή τεμπέλες, απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αυτή την εποχή.

Η απόλυτη αλήθεια είναι οτι οριστική λύση για την κυτταρίτιδα δεν υπάρχει. Τα καλά νέα όμως είναι ότι αντιμετωπίζεται με επιτυχία και τίθεται υπό έλεγχο με ένα συνδυασμό θεραπειών που συμβάλλουν στην προσωρινή εξαφάνιση της.

Ένας συνδυασμός μεσοθεραπείας ή lipolysis, με ενδερμολογία, θεραπείες με την συσκευή lipomassage, και πρεσοθεραπεία (για να μειωθεί το οίδημα) αποτελεί την ιδεώδη λύση για την επιτυχή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Εάν λίγο πριν το καλοκαίρι ακολουθήσετε ένα εντατικό πρόγραμμα και στην συνέχεια διατηρήσετε τα αποτελέσματαμε ένα πιο ελαστικό πρόγραμμα συντήρησης ο στόχος να έχουμε την κυτταρίτιδα συνεχώς υπό τον έλεγχό μας να μην είναι ορατή δηλαδή θα επιτευχθεί.

Το πρόγραμμα CellUerase που εφαρμόζουμε αυτή την εποχή περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες μεθόδους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Μια συνεδρία του προγράμματος (που αποτελείται από 3 διαφορετικές θεραπείες) στοιχίζει 100€.

Τι είναι η κυτταρίτιδα

banner-eio-derma Ένα κοινό πρόβλημα και πώς αντιμετωπίζεται

Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανομοιόμορφη κατανομή των λιποκυττάρων και στη συστολή του υποδόριου συνδετικού ιστού. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο συχνό στις γυναίκες και είναι κυρίως κληρονομικής αιτιολογίας.
Πολλές φορές οι περιοχές αυτές εμφανίζουν και πόνο, ιδίως κατά την έμμηνο ρύση και για τον λόγο αυτό το αποκάλεσαν "adiposita dolorosa" (άλγουσα λιποδυστροφία). Το λίπος αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα και το νερό διογκώνονται, οι συνδετικές ίνες του υποδόριου τραβούν στα σημεία ένωσής τους με το δέρμα.
Το φαινόμενο αυτό προκαλεί την επιβράδυνση της κυκλοφορίας και τη συσσώρευση τοξινών. Επίσης χάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα.
Στη ΜΟΡΦΗ εφαρμόζουμε ανάλογα με την περίπτωση διάφορές μεθόδους ή συνδυασμό μεθόδων δημιουργώντας ολοκληρωμένα προγράμματα.

Περισσότερα...

Μέθοδος Endermologie (LPG)

lipomassage-treatment.jpgΠρόκειται για ακίνδυνη, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδο, που δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση και μπορεί να εφαρμοσθεί σ' όλο το σώμα, σε γυναίκες και άνδρες. Αποτελεί ιδεώδη λύση για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν, για διάφορους λόγους, να χειρουργηθούν. Η συσκευή κατασκευάζεται στη Γαλλία και έχει την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α.

Περισσότερα...

Μέθοδος Endermologie (LPG), Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο κάνουν δίαιτα και γυμνάζονται κάθε μέρα. Δυστυχώς όμως, η δίαιτα και η γυμναστική δεν μπορουν να βελτιώσουν τα "λακκάκια" και "κυμματάκια" του δέρματος που οφείλονται στην κυτταρίτιδα. Αυτές οι παραδοσιακές προσπάθειες για αδυνάτισμα και σύσφιξη εστιάζονται στις μυϊκές ομάδες και στα αποθέματα λίπους. Έχουν μικρή επίδραση στην ελαστικότητα των συνδετικών ιστών κάτω από το δέρμα. Το ενδιαφέρον, νέο πρόγραμμα θεραπείας της κυτταρίτιδας που εφαρμόζουμε χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει υποατμοσφαιρική πίεση με τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό μασάζ ώστε να αναδείξει αδύνατη και λεπτότερη σιλουέτα εξαφανίζοντας τα λακκάκια της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία του βοηθά γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν εκπληκτικά αποτελέσματα ύστερα από μόνο μερικές εβδομάδες. Η θεραπεία συμβάλλει στην πραγματική μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, βελτίωση της επιφάνειας του δέρματος και μείωση του όγκου του σώματος.

Περισσότερα...

Μέθοδος LIPOMASSAGE®

LIPOMASSAGE® Με στόχο το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Το λιποκύτταρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός.  Στο εσωτερικό της μεμβράνης του συσσωρεύεται το λίπος, η ενέργεια δηλαδή που αποθηκεύει o οργανισμός μας  προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί.  Οι εξειδικευμένες λειτουργίες του, ωστόσο, μας ήταν μέχρι πριν από λίγο  άγνωστες.

kutarittida-mesotherapiaΟι επιστημονικές ανακαλύψεις  επικεντρώνονται σήμερα όλο και περισσότερο στην εξεύρεση νέων μέσων λιποδιάλυσης. Τόσο  το λιποκύτταρο όσο και οι λειτουργίες του  μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Μια  έρευνα του καθηγητή ενδοκρινολογίας Max Lafontaine, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Ιατρικής Έρευνας της Τουλούζης,  απομόνωσε για πρώτη φορά  τις νεύρο-ορμονικές λειτουργίες του λιποκυττάρου.  Ο παγκοσμίου φήμης ειδικός  εξηγεί:  “To  λιποκύτταρο δεν είναι μόνο μια αποθήκη λίπους όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα.  Πρόκειται για ένα αληθινό όργανο του ενδοκρινικού συστήματος, ικανό να συνθέσει αλλά και να υποδεχθεί πολυάριθμα μηνύματα».  Μέσα από τις έρευνες του ο Lafontaine οδηγήθηκε σε μια σημαντική  ανακάλυψη:  στο μονοπάτι της ορμονικής επικοινωνίας που οδηγεί στη λιπόλυση.  Ο καθηγητής μιλάει για αληθινή «επανεκπαίδευση» του λιπώδους ιστού.  Όταν τα «άρρωστα» λιποκύτταρα απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, θεραπεύονται και αποκαθίστανται οι φυσιολογικές τους λειτουργίες.  Ενώ δηλαδή ήταν ακινητοποιημένα λόγω της καθιστικής ζωής ,και υπερφορτωμένα λόγω  κακής διατροφής, τώρα μπαίνουν σε μια νέα φάση επικοινωνίας.  Εξαιτίας μιας ειδικής   κινητοποίησης λαμβάνουν πλέον τα κατάλληλα μηνύματα και,  με την βοήθεια των υποδοχέων τους, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οργανισμού.

Η μέθοδος Lipomassage® μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισμό. Η νέα τεχνική Lipomassage® αποτελεί την πιο σύγχρονη  γενιά θεραπείας αφιερωμένη στο τοπικό πάχος, στην κυτταρίτιδα και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική.  Το αποτέλεσμα;  Ένα αρμονικό σώμα χωρίς τοπικό πάχος, χωρίς περιττό λίπος, με μεταβολισμό που λειτουργεί τέλεια.

Lipolysis

injection_lipolysis.jpg"Διάλυση του τοπικού περιττού λίπους με ένεση!"

Μία θαυμάσια ιδέα που έγινε πραγματικότητα από την Dr. Rittes, δερματολόγο από το Sao Paulo της Βραζιλίας. To 1995 η Dr. Rittes ανέπτυξε μία ιατρική διαδικασία με την οποία η ουσία Ρhosphatidyecholine (PPT) εγχύεται κατευθείαν στα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους στο ανθρώπινο σώμα. Το ενεργό συστατικό της ουσίας αυτής είναι μία φυσική σύνθεση που προέρχεται από τη σόγια. Το ίδιο το σώμα μας παράγει την ουσία αυτή για να εκτελέσει πολλαπλές λειτουργίες του μεταβολισμού.

Ο Αυστριακός Dr. Hasengschwadtner, διευθυντής έρευνας του NETWORK - LIPOLYSIS συνέχισε την ανάπτυξη της θεραπείας. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί χιλιάδες θεραπείες στην Ευρώπη με τη μέθοδο αυτή.

Ο επιστημονικός διευθυντής της ΜΟΡΦΗΣ χειρουργός Σπύρος Ιωαννίδης υπήρξε ο πρώτος Έλληνας πλαστικός χειρουργός που έλαβε επίσημη εκπαίδευση από το NETWORK-LIPOLYSIS και το πρώτο μέλος της επιστημονικής αυτής εταιρείας στην Ελλάδα


Μεσοθεραπεία

Με τη Μεσοθεραπεία διοχετεύονται μικρές ποσότητες ειδικών ουσιών σε ένα ορισμένο σημείο του σώματος με μικρές ενέσεις στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (χόριο).

Περισσότερα...